tisdag 31 mars 2015

Living on the edge!

söndag 29 mars 2015

This is Hultsfred -15

Fått via posten så nu vet snart Östersundsborna vilken festival utöver Yran de ska till i sommar!

Sommartid

Firade lördagens sol, snö och värme med att sola, dricka bubbel och ha snöbollskrig.
Idag söndag åkte jag och en grannkompis till Sörvalla handelsträdgård som hade pelargonhelg och bara njöt av alla vackra färger, sorter och dofter.
Handlade kanske lite för mycket så nu är fönstrena fulla. Lagom har aldrig varit något jag är bra på. Tycker växter är en jätteviktig inredningsdetalj som gör hemmet varmt, levande och inbjudande. Pelargoner i köksfönstrena i såna här gamla hus hör som till. Blev Mårbacka, Mårbacka tulpan, appleblossom, m.m . Tog sen en sväng till annersia och tittade till hennes fölsto som är utlånad. Senhem till mig för fika. Jag lyckades hitta 6 sorters fikabröd så det blev rena fikabuffén.

lördag 28 mars 2015

Att ha påsk typ året runt

Tack snälla gullefjunhönsen för frukostägg idag igen!
De ville inte komma ut i massorna av nysnö idag och det läskiga takdroppet från snön som smälter av lagårdstaket.
Men de två riktigt gamla damerna, hedemororna ifrån Hälsingland Prussiluskan och Katla fick komma in på lite dagspa. Pedikyr, fotbad och feta krämer på kalkbenen och sedan tjärspray. Sedan satt de coolt ihop på en stol i köket i några timmar kollade på teve och matlagningsstök, kacklade och umgicks.
Jag ljög kallt för dom och hävdade att Flygande Jakob tillagar man på röda katter. Phu sa dom!

fredag 6 mars 2015

Kärlek i päls!

Första helgen i mars!

Det bästa med att jobba igen är att få ta helg!
Slutade 12 idag så fort hem och ut i solen och i lä är det riktigt varmt och skönt. Bubbel i vanliga dricksglas funkar helt ok för mig.

Är man stor får man vara snäll!


Sandra är hemma och har med sin hund Tosca som Smulan inte gillar alls, då lånar brorsan Brolle ut sin säng och ligger och vakar framför. 💖
Nu störde ju jag dom men det är som sött när lillkissen snarkar som en hel karl och Brolle bara e en svart boll av päls.
Njuter av att det är ljust nu redan tidiga mornar, snart har vi ljuset här dygnet runt.