söndag 29 september 2013

Återuppstånden

Reste mig ur sjuksängen och bytte ut smärtstillande mot pilsner för att fira en jättego tjej som fyller 40!
Vi hade med vår trädkoja/husvagn och det är så skönt att kunna ha Brolle där när det blir för mörkt och kallt för honom att ligga ute. Han är så duktig, lugn och trygg och sover så gott med sina gosedjur, att vi sen tittar till och släpper ut honom varje gång vi röker gör att han inte känner sig ett dugg åsidosatt.
Ett jättetrevligt kalas med massor av god mat, sång, lekar och dans. Födelsedagsbarnet är ju en solstråle och omger sig med trevliga människor så det var kul. Hon älskar att dansa så kvällen bestod av mycket gamla slagdängor. Vi var som vanligt på benen till sista man och det var så mysigt att bara krypa in i "sina egna sängar" istället för att fixa chaufför och krångla. Att sen vakna till sol, kyligt men dock sol och umgås några timmar till över fika på den inglasade altanen med utsikt över Oviksfjällen gjorde ju inte ont.
Efter god söndagsmiddag på rökt fläskfilé från Frösön så hägrar dusch och säng så att jag kan komma igång att jobba igen i morgon. Jag är alldeles för social för att va hemma men tar kroppen slut så gör den.

Inga kommentarer: