måndag 11 april 2016

Saknar din beröring

Men nu sitter du på min hud för alltid älskling!

mæ råkes = jämtska för vi ses, för mig är innebörden vi ses igen.

Jag stöder Hjärnfonden!

1 kommentar:

Daniel sa...

Det här gillar jag, det kan verkligen ha olika innebörder men för din del så passar det precis perfekt, verkligen väl genomtänkt och fint det där tycker jag. Och fantastiskt att det blev så bra åxå där du valde att sätta det.. Jag tänkte just på dig härom dagen, jag åkte mot E45 och ne på flon på rakan där så smyger det upp en svart BMW kombi bakom mig o kör om rätt fort, såg inte vem som körde men kan omöjligt vara den som jag trodde det var, den används inte vad jag vet, har för övrigt inte sett skymten av den på vägen sen sista dagen den användes.

Fick en klump i halsen bara, kändes lustigt, sen när jag väl kom fram till korsvägen så borde jag hunnit se den åt nått håll, men den var borta, helt borta för den körde om mig ganska nära korsvägen... blev väldigt fundersam, riktigt väldigt mysko, kan ju vara vem som helst, finns ju ett antal svarta BMW Touring av modell E34 förstås men just det här kändes lite konstigt bara. Ja man vet ju aldrig, kanske var det inget, kanske bara nått jag kunde se, vi vet så lite om den andliga världen även om just jag har mer än väl utvecklade sinnen för den typen av grejer.

Nästan all snö är borta här nu, letar sommardäck till min nyinköpta BMW 530 diesel, inte helt lätt, min XC90 skulle behöva nya åxå, usch.. dyrt, jobbigt, köpa ett par rejäla nya skor istället kanske ?

Fundera på det här med boken, det är nått för dig, du har mycket att berätta, mycket erfarenheter, mycket tankar, mycket funderingar, än är det nog många frågetecken för din del, men du ska se att mer och mer kommer falla på plats nu.