söndag 12 april 2015

Aprilväder är ju inte bara ett uttryck

Jobbade bara halvdag i fredags pga astman och var som lycklig igår när vädret var snällt mot kropp och själ.
Hönsen skrotade runt ute och låg och drällde lite överallt. De ser alldeles vingbrutna och skadade ut när du ser dem men det är som deras sätt att få in lite sol och luft under fjädrar och dun. Älskar verkligen gänget jag har just nu, en sån variation i storlek, färger och fjäderdräkter men så sams, lugna och snälla mot varandra.
Peo fixade en dörr till dasset i bussen, jag fick jobbförbud utav honom pga att kroppen var paj så jag tog en promenad med Brolle, pillade med smågrejs och klättrade sen med viss hjälp upp i prinsessan på ärtensängen och  gjorde en inköpslista på Ikea till bussen.
Snart dags att få upp gardiner och sängkappor.
Pajade totalt på kvällen och hade en skitnatt med mycket värk och kramper och det är säkert väderrelaterat för världen var vit av snö i morse.
Längtar efter värme och stabilare väder så man kan ha lite framförhållning och få lite gjort och va lite glad. Gladare kanske är mer korrekt för nog är jag glad.

Idag har vi varit på födelsedags-kruskalas.
Det är bara 4,5 mil dit men de hade så himla mycket mer snö där och de har inte haft barmark ännu i år, det har ju vi haft till och från i flera månader redan. Väglaget var ingen barnlek i slasket idag och jag är glad att renarna vi passerade höll sig på sidan av vägen.
Mängder av vackra fantastiskt goda kakor och tårta.
Vad fantastiskt mycket goda kakor och tårta vi har blivit bjudna på, sockerkicken var total.
Trevligt umgänge med släkten och fick snusa lite sötnosbebis också.
Pizza köptes på hemvägen så nu är det koma i soffan istället.

Inga kommentarer: